castratie/ sterilisatie actie kattenzorg

Kattenzorg organiseert dit voorjaar weer een actie voor het neutraliseren van katten, waarmee we willen helpen om een kattenoverschot zoveel mogelijk te beperken.
Leden van Kattenzorg, die hun kat willen laten steriliseren of castreren, kunnen daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgen.

Wie gebruik wil maken van de actie, kan zich opgeven van
zaterdag 28 februari tot en met zaterdag 14 maart
Dit is de ‘aanmeldingsperiode’; poes of kater hoeft dus niet per se in deze periode geholpen te worden. De daadwerkelijke ingreep mag namelijk tussen 28 februari en 1 juli 2015 plaatsvinden, echter niet vóór 28 februari 2015. Bij aanmelding krijgt u nadere informatie.

Tijdens de actie kan men zich UITSLUITEND als volgt aanmelden:

  • telefonisch van maandag tot en met vrijdag, ’s avonds tussen 19.00 uur en 21.00 uur via telefoonnummer 070-345 79 85
  • of op de zaterdagen 28 februari, 7 en 14 maart in de winkel van Kattenzorg aan het Copernicusplein 11 in Den Haag.

De reden waarom aanmelden per post, per e-mail of telefonisch overdag niet mogelijk is, is dat men een unieke registratiecode krijgt, die nodig is voor de administratieve afhandeling van de vergoedingen. Om een zorgvuldige registratie te waarborgen, wordt deze code alleen ’s avonds via het bovenstaande telefoonnummer of op de zaterdagen in de winkel verstrekt. Het kan de eerste dagen van de actie druk zijn met de telefonische aanmeldingen: probeer het dan een paar dagen later of in de tweede week nog eens.
Aanmeldingen ná 14 maart 2015 worden echter niet meer gehonoreerd.

De tegemoetkoming voor leden van Vereniging Kattenzorg bedraagt € 40,- voor een sterilisatie en € 20,- voor een castratie.

Daarbij geldt dat de tegemoetkoming nooit hoger kan zijn dan de daadwerkelijke kosten die de dierenarts voor de ingreep berekent.

De actie geldt alleen voor leden van Kattenzorg. Het maakt daarbij niet uit waar zij in Nederland wonen.

Lees ook:

Comments are closed.