stageplaats beschikbaar vanaf 20 april 2024

Vanaf 20-04-2024 hebben wij weer een BOL stageplaast beschikbaar in Den Haag voor de opleiding Paraveterinair.

Wij zijn een erkend Aequor leerbedrijf en onze praktijkmanager is Assessor voor de paraveterinaire proeve van bekwaamheid.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire , die het leuk vind in een kleine eerstelijns kliniek met een gezellig team stage te komen lopen.

Wij zijn zeer geschikt als 2e of 3e jaar stageplaats.

Doordat wij een klein team hebben is er veel persoonlijke begeleiding. Er is ook altijd maar 1 stagiaire per periode.

Je mag bij ons al vrij snel aan de telefoon en balie klanten te woord staan. Onze paraveterinair assistentes leren je de juiste vragen te stellen en alle telefoontjes en klanten aan de balie correct afhandelen.

Als stagiaire heb je een afwisselende dag, je assisteert de dierenarts in de spreekkamer en tijdens operaties. Samen met de paraveterinair leer je urine-,ontlasting- en bloedonderzoeken uitvoeren. Ook leer je premedicatie en nazorg aan onze operatie en opnamepatiƫnten te geven.

Wij zijn een klein en hecht team waar je al snel deel uit van zal maken. Wij gebruiken stagiaires niet alleen als schoonmaak kracht, maar steken echt tijd in het opleiden van onze stagiaires. Daardoor verwachten wij wel inzet en motivatie van onze stagiaire.

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een email met daarin je gegevens. Om welke periode het gaat, welke opleiding je volgt, waarom je graag bij ons stage wil lopen (je motivatie) en je cv.

ons email adres is: mail@dkdeeland.nl

Tot 20 april 2024 zitten wij helemaal vol.

Reacties zijn gesloten.