stageplaats

Stageplaats Dierenartsassistent paraveterinair vanaf 14-04-2023 beschikbaar in Den Haag, Zuid Holland.

Wij zijn zeer geschikt als 2e of 3e jaar stageplaats. Doordat wij een klein team hebben is er veel persoonlijke begeleiding. Er is ook altijd maar 1 stagiaire per periode.
Ondanks dat wij geen röntgen of echo hebben, kun je veel ervaring opdoen. Je mag bij ons al vrij snel zelfstandig aan de telefoon en balie klanten te woord staan. Onze paraveterinair assistentes leren je de juiste vragen stellen en alle telefoontjes en klanten aan de balie correct afhandelen.
Als stagiaire heb je een afwisselende dag, je assisteert de dierenarts in de spreekkamer en tijdens operaties. Samen met de paraveterinair leer je urine, ontlasting en bloedonderzoeken uitvoeren en geef je premedicatie en nazorg aan onze operatie en opname patiënten.
Wij zijn een klein en hecht team waar je al snel deel uit van zal maken. Wij gebruiken stagiaires niet alleen als schoonmaak kracht, maar steken echt tijd in het opleiden van onze stagiaires. Daardoor verwachten wij wel inzet en motivatie van onze stagiaire. Wij zijn een erkend stage bedrijf en staan ook op stage markt.
Heb je interesse in een stageplaats? Stuur dan een email met je motivatie en Cv naar Mail@dkdeeland.nl TAV Patricia

Reacties zijn gesloten.