Stage lopen?

Doe je de opleiding dierenartsassistente Paraveterinair?
En ben je op zoek naar een leuke stage plaats?
Wij zijn een erkend Aequor leerbedrijf en onze praktijkmanager is Assessor voor de paraveterinaire proeve van bekwaamheid.

Als paraveterinair ben je het visite kaartje van de kliniek. Je begint de dag met het openen van de kliniek en het aannemen van de operatie patiënten. In de ochtend hebben wij tot 11:00 het ochtend spreekuur. In de ochtend geef je samen met de paraveterinair de premedicatie aan de operatie patiënten en zorg je dat in de operatie kamer alles klaar is. Ook help je tijdens het spreekuur met het vasthouden van de dieren en het wegen. Ook geef je samen met de paraveterinair uitleg over alle meegegeven medicatie. Van 11:00 – 13:00 is ons operatie programma. Je assisteert de dierenarts tijdens de operaties. Van 13:00 -13:30 hebben wij gezellig pauze. Om 13:30 – 14:00 is er telefonisch spreekuur. Tijdens het spreekuur maak je samen met de paraveterinair de operaties setjes schoon. Om 14:00 begint het middag spreekuur, afhankelijk van de dag is dit spreekuur ongeveer tot 16:00 . Je assisteert de dierenarts bij het spreekuur en de paraveterinair bij de balie.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire , die het leuk vind in een kleine eerstelijns kliniek met een gezellig team stage te komen lopen.

Wij zijn zeer geschikt als 2e of 3e jaar stageplaats.

Doordat wij een klein team hebben is er veel persoonlijke begeleiding. Er is ook altijd maar 1 stagiaire per periode.

Je mag bij ons al vrij snel aan de telefoon en balie klanten te woord staan. Onze paraveterinair assistentes leren je de juiste vragen te stellen en alle telefoontjes en klanten aan de balie correct afhandelen.

Als stagiaire heb je een afwisselende dag, je assisteert de dierenarts in de spreekkamer en tijdens operaties. Samen met de paraveterinair leer je urine-,ontlasting- en bloedonderzoeken uitvoeren. Ook leer je premedicatie en nazorg aan onze operatie en opnamepatiënten te geven.

Wij zijn een klein en hecht team waar je al snel deel uit van zal maken. Wij gebruiken stagiaires niet alleen als schoonmaak kracht, maar steken echt tijd in het opleiden van onze stagiaires. Daardoor verwachten wij wel inzet en motivatie van onze stagiaire.

Wij zijn een erkend stage bedrijf en staan ook op stage markt. Wij zijn zeer geschikt als 2e of 3e jaars stage plaats. Door het ontbreken van echo en röntgen helaas niet geschikt voor een eindstage met proeve van bekwaamheid.

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons dan een email met daarin je gegevens. Om welke periode het gaat, welke opleiding je volgt, waarom je graag bij ons stage wil lopen (je motivatie) en je cv.

ons email adres is: mail@dkdeeland.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met 070-3659541

Op dit moment zijn de volgende stage periodes bezet:

Periode

01-05-2023 – 03-11-2023 woensdag en vrijdag bezet

Periode

13-11-2023 – 02-02-2024 bezet maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Periode

05-02-2024 – 19-04-2024 bezet maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Heb je geen stageplaats in je stageperiode kunnen vinden en moet je nog aan je stage uren en opdrachten voldoen? Dan kun je mogelijk in de schoolvakanties je stageperiode bij ons inhalen.