castratie en sterilisatie actie najaar 2017

De vereniging kattenzorg heeft weer een nieuwe castratie en sterilisatie actie. 

Omdat het een goed initiatief is, om minder zwerfkatten te krijgen. Hebben wij een aanvullende actie. 

Voor een poes krijgt u bij ons extra korting. Een sterilisatie poes kost € 125 euro als actie en een castratie kater kost € 50 euro. Aanmelden voor onze actie kan via de email of via de telefoon. Van 23 september tot 7 oktober. 

De operatie mag namelijk tussen 23 september en 31 december 2017 plaatsvinden, echter niet voor 23 september 2017.

Info@dkdeeland.nl  of 070-3659541 

Aanmelden voor onze actie kan in dezelfde periode als de vereniging kattenzorg. Ook als u geen lid bent van de vereniging Kattenzorg , kunt u zich aanmelden voor onze actie. 

Sterilisatie- en castratieactie: 23 september – 7 oktober 2017 

Kattenzorg organiseert dit najaar weer een sterilisatie-/castratieactie met als doel katteneigenaren aan te sporen hun dieren te laten helpen. Hiermee dragen we bij aan het zoveel mogelijk beperken van een kattenoverschot.
Leden van Kattenzorg, die hun kat willen laten neutraliseren, kunnen daarvoor een financiële tegemoetkoming krijgen van € 45 voor een sterilisatie en € 25 voor een castratie.

Wie gebruik wil maken van de actie, kan zich opgeven van
zaterdag 23 september tot en met zaterdag 7 oktober


Dit is de aanmelding periode  de poes of kater hoeft dus niet perse in deze periode gesteriliseerd dan wel gecastreerd te worden. De operatie mag namelijk tussen 23 september en 31 december 2017 plaatsvinden, echter niet voor 23 september 2017.

Tijdens de actie kan men zich als volgt aanmelden:

  • door op werkdagen, d.w.z. van maandag tot en met vrijdag, ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur te bellen naar 070-345 79 85
    of
  • op de zaterdagen 23 en 30 september, en 7 oktober langs te komen in de winkel van Kattenzorg aan het Copernicusplein 11 in Den Haag
  • door een mail te sturen naar secretariaat@kattenzorg-denhaag.nl

Aanmelden per post of telefonisch overdag is niet mogelijk. Men krijgt namelijk na de aanmelding een persoonlijke registratiecode, die nodig is voor de administratieve afhandeling. Deze code moet op de rekening van de dierenarts worden gezet, plus het bankrekeningnummer waarop de van toepassing zijnde tegemoetkoming kan worden gestort. De rekening moet worden opgestuurd naar: Kattenzorg, Postbus 85686, 2508 CJ Den Haag.

Let op: aanmeldingen na 7 oktober 2017 worden niet meer gehonoreerd.

De tegemoetkoming voor leden van Kattenzorg bedraagt €  45,- voor een sterilisatie en € 25,- voor een castratie. De tegemoetkoming is evenwel nooit hoger dan de uiteindelijke kosten die de dierenarts voor de ingreep berekent. Voor chippen wordt geen vergoeding verstrekt.

De actie geldt alleen voor leden van Kattenzorg; ook voor leden die niet in de regio Den Haag wonen.

 

Reacties zijn gesloten.